top of page
ballonnen voor bedrijfsevents
HORECA VLAANDEREN ballonnen

ORGANISATIE VAN BEDRIJFSEVENTS VAN A TOT Z

VAN DE FEESTBENODIGDHEDEN TOT EN MET DE ANIMATIE

Staat u voor de organisatie van een evenement op het werk, dan kan het maar beter af zijn tot in het kleinste detail. Is het een personeelsfeest, dan is dit het moment om uw medewerkers te verwennen als bedanking voor de geleverde prestaties. Maar ontvangt u uw klanten en zakenrelaties, dan gaat het ook over uw reputatie. In beide gevallen schakelt u best een expert in die het hele gebeuren in goede banen kan leiden. Al eens aan Balloon Stop uit Sint-Niklaas gedacht? Doen!

events

BEDRUKKINGEN

bedrukking

GARAGES

garages

VOETBAL

voetbal
next

FEESTDECORATIE AANGEPAST AAN DE GELEGENHEID

Met bakken ervaring en creativiteit staat Ballon Stop ook in voor de feestdecoratie. En die wordt helemaal bedacht in functie van de gelegenheid.

 

Opent u een nieuwe zaak of bestaat uw bedrijf 25 jaar? Houdt u opendeurdagen voor het grote publiek? Of stelt u een nieuw automodel voor in de showroom? Dan is Balloon Stop uw partner voor gepersonaliseerde ballonnen met opdruk naar wens. U kunt er eveneens terecht voor originele balloncreaties zoals ballonbogen en ballonslingers. Het is een leuke en kleurrijke manier om uw bedrijf of product in de picture te zetten, om uw bezoekers te verwelkomen.

aangepaste ballonnen voor bedrijfsgelegenheden
bedrijven

BEDRIJVEN

Wil u graag nog meer foto's bekijken? Klik hier.